Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokauppaa ylläpitää Fortido Oy (y-tunnus 2761311-4). Tuotteitamme voi ostaa ainoastaan täysi-ikäiset yksityishenkilöt tai Suomessa rekisteröidyt yritykset. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen ja maksu tapahtuu euroissa.

Fortido Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki tilaukset tehdään verkkokaupan sivulta www.f-workwear.fi. Suuremmat tilaukset kannattaa tehdä suoraan ottamalla yhteyttä myyntiin, jolloin on mahdollista saada myös suurempi alennus.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse. Voit myös tarkistaa tilauksen Käyttäjätili-sivulla, jossa voit sisäänkirjautuneena tarkastaa tekemäsi tilauksen sisällön ja tarvittaessa päivittää yhteystietojasi.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai yrityksille toimitettavalla laskulla.

Yritysasiakkaiden on mahdollista valita maksutavaksi myös lasku (14 pv netto). Myönnämme 14 päivän maksuajan luottotietojen tarkastamisen jälkeen. Mikäli luottoa ei voida myöntää, ilmoitamme siitä sähköpostitse.

Checkout on asiakkaille turvallinen maksutapa. Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksun kauppiaalle. Mikäli tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksun.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, Checkout välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Toimitustavat ja toimituskulut

Verkkokaupassa on valittavana seuraavat toimitustavat ja -kulut:

  • Nouto lähin Posti 7,90 eur
  • Nouto lähin Matkahuollon noutopiste 7,90 eur
  • Nouto Lohjan varastolta 0,00 eur

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tilauksen toimitusaika on tuotteiden varastotilanteesta riippuen 1 – 12 arkipäivää. Tuotteiden kohdalla ilmoitetaan tuotteen varastotilanteesta alustava tieto.

Nouto lähin Posti

Toimitamme tilaukset pakettina vastaanottajalle noudettavaksi lähimpään Postiin. Maksuton säilytysaika Postissa on 7 vrk. Vastaanottajalle toimitetaan saapumisilmoitus tekstiviestillä ja tarvittaessa muistutusviesti sähköpostilla.

Nouto lähin Matkahuollon toimipiste / Matkahuolto noutopiste

Toimitamme tilaukset pakettina vastaanottajalle noudettavaksi lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai valittuun Matkahuollon noutopisteeseen. Maksuton säilytysaika on 14 vrk. Vastaanottajalle toimitetaan saapumisilmoitus tekstiviestillä tai numeron puuttuessa kirjeellä.

Nouto Lohjan varastolta

Kun valitset toimitustavaksi ”Nouto Lohjan varastolta”, voit itse noutaa tilaamasi tuotteet sen jälkeen kun olet saanut sähköpostilla ilmoituksen, että tilaus on noudettavissa.

Peruuttamisoikeus

Tuotteilla on 14 päivän peruuttamisoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen tiettyjä poikkeuksia lukuunottamatta. Peruuttamisoikeus ei koske tilaajan vaatimusten mukaisesti valmistettua tai muunneltua tavaraa, esimerkiksi painatettuja ja brodeerattuja tuotteita, painatus- ja brodeerausmerkkejä.

Peruuttamisoikeus tarkoittaa, että tuotteet voi palauttaa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja se tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseen ja sen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi ilmoita meille päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla) 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoita viestissäsi vähintään seuraavat asiat: tilaajan nimi, tilausnumero ja palautettavan tuotteen tiedot.

Jos tilaus peruutetaan, palautamme kaikki sopimukseen kohdistuneet saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset vakiotoimitustavalla laskettuna, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä kun tuotteet ovat meille palautuneet. Suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota alkuperäisessä liiketoimessa on käytetty, ellei tilaaja ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että tilaajalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan toimitettuna Fortido Oy:n toimipaikkaan asti (ei noudettavaksi Matkahuollosta tai Postista). Fortido Oy:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Verkkokaupan tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta. Halutessasi vaihtaa kokoa tai tuotetta, sinun tulee palauttaa alkuperäiset tuotteet ja tehdä uusi tilaus. Palautusosoite: Fortido Oy, Kalkkipetteri, 08700 Lohja.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Fortido Oy pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla max.paulinow@fortido.fi tai puhelimitse 040 627 7407.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Normaalista kulumisesta, tuotteen virheellisestä käytöstä tai hoito-ohjeiden laiminlyönnistä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Fortido Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.